Hiszem azt, hogy felül tudunk emelkedni a pillanatnyi trendeken és egy sokkal mélyebb, tartalmasabb irányzatot kialakítani. Tervezőként is a magabiztos megjelenést támogattam, önmagunk elfogadását és a saját értékeink, szépségeink hangsúlyozását.

Viszont ettől is mélyebbre kell látnunk és mennünk olykor…

Ezért megalkottam egy rendkívüli elvonulást, ahol a balinéz mestereim, a sziget rendkívüli gyógyítói kísérnek 10 napon át. Ősi ceremóniák, személyes foglalkozások és tradicionális programok segítenek elengedni mindazt, ami már nem szolgál.

Tarts velünk te is!

Csodálatos magasságokat tapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk tanulni, fejlődni, elengedni és mélyre merülni… Magunkban találjuk azt az állapotot, ahol nemcsak kedvelnek, hanem szeretnek és mi is saját magunkat.

A balinézek között élve, egy  rendkívüli világba kaptam meghívást, ceremóniák, tanítók, gyógyítók, ősi rituálék világába. Nagy öröm számomra, hogy az elvonulások által mindezt megoszthatom a hozzám kapcsolódókkal.

Az elvonulás fókuszában a bennünk rejlő erő megélése és ünneplése áll, minden, amit mi a nyugati kultúrában mélyen eltemettünk. A 10 nap során Bali legkiválóbb mesterei, tanítói és gyógyítói megosztják elképesztő tudásukat, és kellő szakértelemmel kísérnek ezen a csodálatos úton.

TARTS VELÜNK TE IS BALIRA, AZ “ISTENEK SZIGETÉRE” !