Margaret

Hiszem azt, hogy felül tudunk emelkedni a pillanatnyi trendeken és egy sokkal mélyebb, tartalmasabb irányzatot kialakítani. Inkább tartom magam vizionáriusnak és értékteremtőnek, mint divattervezőnek. Kollekcióm minden darabjával a magabiztos megjelenést támogatom, önmagunk elfogadását és a saját értékeink, szépségeink hangsúlyozását.

Ez több mint divat, ez egy életérzés és egy hosszútávon fenntartható egészségesebb lét.

Az általam tervezett ruhák nem “csak” ruhák, a szalonom nem “csak” egy hely, ahol vásárolhatnak a nők. Minden egyes darabba beleszőttem az életutamat, a tapasztalataimat, a sikereimet, a bukásaimat, a világlátott ízlésemet, valamint azt az üzenetet, hogy minden élethelyzetből van kiút, fel lehet és fel is kell állni.

Az első emlékem, ami a ruhákhoz köthető, hogy kislányként állok az áruház kirakata előtt és vágyakozom. A mai napig tisztán emlékszem a sóvárgásra, az álmodozásra arról, hogy egyszer nekem is lesz egy csodaszép ruhám. Lett is, de a megfelelő családi háttér és anyagi segítség nélkül ehhez minden forrást nekem kellett megteremtenem. Pontosan ezért ma már az egyik legfőbb vágyam, hogy inspiráljam a hasonló helyzetben lévőket, hogy ne csak arról álmodjanak, hogy legyen egy szép ruhájuk, hanem, hogy legyen egy saját kollekciójuk, egy saját szalonjuk. Nyilván ennek szimbolikus jelentése van és nemcsak a ruháról szól, hanem arról, hogy igenis merjünk nagyot álmodni és teremtsük meg azt, mert a vágyaink, ha teszünk is értük valóra válnak.

A Margaret Fenzi márka megalkotójaként az a célom, hogy támogassam a nőket a magabiztos megjelenésben és leginkább azokhoz a nőkhöz szólok, akik nem tudnak és nem is akarnak mindig, mindenáron tökéletesek lenni. Hiszen vannak olyan élethelyzetek, amikor lelkiállapotunk felülemelkedik a kilóink számán és pont az ilyen pillanatokban van igazán szükségünk arra, hogy amit viselnünk abban csinosabbnak, magabiztosabbnak érezzük magunkat.

Törekvésem, hogy ünnepeljen a nőket, ők pedig becsüljék meg önmagukat, méltó fényükben tündököljenek és ezt ruháim által még egy magabiztos megjelenéssel hangsúlyozzák is ki.

Minden Margaret Fenzi ruha esetén a letisztult vonalak, az egyedi kiegészítők, és a precíz kivitelezés azt a célt szolgálja, hogy a nő a legcsodálatosabb fényében tündököljön.
A nők, akik visszajárnak hozzám úgy érzik, hogy adhattak maguknak valamit, valami pluszt amit megérdemelnek, ami kihangsúlyozza a nőiességüket és mindezt úgy, hogy nem egy ideált követnek, hanem elsősorban önmagukat.

Azt gondolom, hogy ettől mélyebbre kell látnunk és mennünk olykor.

Ezért megalkottam a Margaret Fenzi a belső-külső megújulás női tábort Balin az “Istenek szigetén”, amely a női lét szépségének és a ragyogásának a kibontakozásáról szól.

A sziget legszebb és legnyugodtabb részén, exclusive 5*-os luxus szállodában, 10 napon keresztül a speciális programok, valamint a személyes foglalkozások abban támogatnak, hogy képesek legyünk elengedni mindent, ami már nem szolgál bennünket.

Bali spirituális szempontból a világ legtisztább helye és egyik központja. A sziget varázslatos ereje azonnal magával ragad és életre szóló élményként foglal helyet minden idelátogató szívében.

Velem is így történt 15 évvel ezelőtt, mélyen megérintett ezért évente visszajártam a családommal, és most már többnyire ott élek. Az elmúlt évek során volt időm felkutatni a sziget legszebb részeit, felkeresni a legjobb mestereit, professzionális gyógyítóit, szent embereit, akiknek nincs weboldaluk, mindössze gyógyító erejük és szándékuk. A tábor során tőlük minden segítséget és támogatást megkapunk, hogy a lehető legjobb minőségünkben tudjunk fejlődni és kiteljesedni.

Ezáltal lett teljes a munkám a női lét szolgálatában.

Tarts velünk te is Balira az “Istenek szigetére”

BELSŐ-KÜLSŐ MEGÚJULÁS NŐI TÁBOR

2024. február 18-29.

Foglalás és további információk:

info@margaretfenzi.com

A Nő a gyémánt, a ruháim pedig a foglalat.
Ez a mottóm, e szerint alkotok én.