Újdonságok

BELSŐ-KÜLSŐ MEGÚJULÁS NŐI TÁBOR BALI

Nagyon örülök, hogy már egyre többen indulunk el a női lét csodálatos mélységeinek és magasságainak felfedező útján. Bízom benne, hogy jelenléteddel megtisztelsz engem, valamint a táborom partnereit és részt veszel egy olyan utazáson, amely csakis rólad szól.

A te belső-külső szépséged ragyogásáról és a benned lévő női erők kibontakozásáról.

Balit spirituális szempontból a világ legtisztább helyének és egyik központjaként tartják számon. A világon egyedülálló, a több mint 10.000 templomával, a napi szintű felajánlásokkal, a szigetet elárasztó füstölők illatával és a szívből mosolygó balinézek vendégszeretetétől. A sziget varázslatos ereje azonnal magával ragad és életre szóló élményként foglal helyet minden idelátogató szívében. Velem is így történt 15 évvel ezelőtt, nagyon mélyen megérintett, majd évente visszajártam a családommal, de most már az év jelentős részében itt élek.

A Margaret Fenzi márka megalkotójaként az a célom, hogy ruháimmal támogassam a nőket a magabiztos megjelenésben, hogy minden helyzetben méltó fényükben ragyogjanak.

A Margaret Fenzi tábor megalkotójaként pedig, hogy minél mélyebben kapcsolódjunk a női energiához, hogy könnyedén merítkezzünk a saját női forrásainkból.

Az elmúlt 15 év során volt időm felkutatni Bali legszebb helyeit, megtalálni a legjobb mestereit, a professzionális gyógyítóit, szent embereit, akiknek nincs instagram, vagy weboldaluk, csak valódi gyógyító erejük és szándékuk. A tábor során tőlük minden segítséget és támogatást megkapunk, hogy a lehető legjobb minőségben tudjunk fejlődni és kiteljesedni. A speciális programok és a személyre szabott foglalkozások segítenek, hogy képesek legyünk elengedni mindent, ami már nem szolgál bennünket.

A nő a gyémánt, a ruháim pedig a foglalat. 

Ez a mottóm, e szerint alkotok én.

Tarts velünk te is Balira az “Istenek szigetére”

BELSŐ-KÜLSŐ MEGÚJULÁS NŐI TÁBOR

2024. február 18-29.

Foglalás és további információk:

info@margaretfenzi.com

 

TOVÁBBI VIDEÓ AZ ALÁBBI LINKEN

 

https://youtube.com/shorts/pt3vyMO95wM?feature=share

 

https://youtu.be/mwWJzA05jRA

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.